having a problem....

Go down

having a problem....

Post  LadyAngel on Mon Nov 10, 2008 2:02 am

im having problems with the patch 2.4.3 to 3.0.2 when i patcht the game and i try to play on an server for 3.0.2 the game says that i have to restart the game when i press restart it is gonna download the path 3.0.3... is there some one else having the same problem? or is it just me? if it is just me what can i do about it? im reinstalling wow now... so if u have any idea let me hear. thankyou Wink

Ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Denlille on Mon Nov 10, 2008 6:02 am

1 - Check your realmlist.It must'nt be Blizzard's one
2 - Start WoW from WoW.exe in the World of Warcraft folder

Denlille

Posts : 4
Join date : 2008-11-07

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  LadyAngel on Mon Nov 10, 2008 7:45 am

No, that isnt it... all that is good... now i have version 3.0.3 and im trying to play on a private that support 3.0.3 and it still wont work... pffff i hate updates.

but my question was if any of u also have a problem that wow keeps asking to update to 3.0.3 when u have 3.0.2...
if not, where did u downloaded ur patch, give me a link Razz

ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Syoux on Mon Nov 10, 2008 8:13 am

well, i download all the patches i need here

http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors

or

http://www.strategyinformer.com/pc/patches/worldofwarcraft/patch.html

there are all the patches u need, in any language u want xD xD
but u can update your WoW clicking the "launcher"
avatar
Syoux

Posts : 37
Join date : 2008-08-18
Age : 28
Location : Venezuela

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  LadyAngel on Mon Nov 10, 2008 12:16 pm

ok thanks im gonna try it, but u dont have the problem that when u patch up to 3.0.2 and u start wow to play on privete server that when ulog in the screen says missing patch need to restart to download the patch. when i doso its gonna download 3.0.3 confused confused
strange dont u think

ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Syoux on Mon Nov 10, 2008 12:41 pm

i dont know... i'm downloading the patch yet.... but i'll see, i hope that i dont have any problem xD
avatar
Syoux

Posts : 37
Join date : 2008-08-18
Age : 28
Location : Venezuela

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Syoux on Tue Nov 11, 2008 10:39 am

OMFG!!!! LadyAngel is right....

i'm having a problem like yours!!!!

when i try to log in appears a strange window (i've the spanish version ok?)



AMDIN PLZ!!!!! WE HAVE TO UPDATE TO 3.0.3 OR DOWNLOAD WOTLK OR WHAT!!!!????


Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

OMG I HATE UPDATES
avatar
Syoux

Posts : 37
Join date : 2008-08-18
Age : 28
Location : Venezuela

View user profile

Back to top Go down

This is what i see...

Post  LadyAngel on Wed Nov 12, 2008 12:46 pm

this is the screen im talking a bout... i have now pach 3.0.2 and i try to log in to sinworld [img][/img]

Ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Syoux on Wed Nov 12, 2008 1:35 pm

well, i repaired my WoW and updated it to 2.4.3... i'll wait for an answer by the admin for update
avatar
Syoux

Posts : 37
Join date : 2008-08-18
Age : 28
Location : Venezuela

View user profile

Back to top Go down

omg im good hahaha

Post  LadyAngel on Wed Nov 12, 2008 1:48 pm

haha i solved the problem!!!! lol! lol! When u patch to 3.0.2 u need to go to ur wow file, open map data and change realm list all other like version and stuff standing below can be deleted or make a copy first (i did that just incase hehe) i found a realm to test it and wel what do ya know it works YES!!!

Now i just wait till the server is back on

Ps i made an coppy of the whole file world of warcraft 2.4.3, becouse when the server is down i can play on other severs that dont support 3.0.2

Ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  celica2 on Wed Nov 12, 2008 2:55 pm

gz for you i play great with new pach and i normal download pach... Very Happy bounce bounce bounce
avatar
celica2

Posts : 15
Join date : 2008-10-28
Age : 29
Location : Croatia

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  LadyAngel on Thu Nov 13, 2008 3:34 am

haha thnx Razz Very Happy cheers
ihope it wont take long before the server is on again...


Ladyangel
avatar
LadyAngel

Posts : 43
Join date : 2008-09-22
Age : 32
Location : The Netherlands

View user profile

Back to top Go down

Re: having a problem....

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum